Betalen en verzenden


Wij bieden u onderstaande betalings mogelijkheden: 

1 - iDeal 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. 

2 - Overboeking op bankrekening
Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt ontvangt u per e-mail een bevestiging met alle belangrijke informatie, zoals het totaalbedrag, rekeningnummer en opdrachtnummer. Voor betalingen kunt u gebruik maken van het volgende bankrekeningnummer. Wij doen ons best uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, zodat u ook zo snel mogelijk de producten in ontvangst kunt nemen. 

3 - Zelf afhalen van bestellingen 
Zelf afhalen is mogelijk na telefonische afspraak. 

Verzenden
Wij versturen van maandag t/m vrijdag gratis de Herbalife producten naar de klant. Indien uw bestelling voor 16:00 uur bij ons binnen is, gaat deze vrijwel altijd nog dezelfde dag op de post. Vrijwel alle artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen worden verzonden via Post.NL of DPD.
Indien u niet thuis bent wordt het pakket door de pakketdienst of bij de buren afgegeven of weer retour genomen. Vaak wordt het pakket de volgende dag wederom aangeboden of is met het ontvangstbewijs tot 14 dagen na datum op te halen bij het postkantoor.