Afvallen


Er zijn twee simpele redenen waarom de Herbalife gewichtmanagements-producten zichzelf zo goed verkopen – u behaalt er FANTASTISCHE RESULTATEN MEE en ze zijn zo MAKKELIJK IN HET GEBRUIK. 

Vervang gewoon twee maaltijden per dag door een heerlijke maaltijdvervangende shake, bijvoorbeeld het ontbijt en de lunch, en klaar bent u. 's Avonds eet u dan een gezonde hoofdmaaltijd met veel verse groenten. Daarnaast zijn er onze fantastische bijkomende producten die u helpen van de tussendoortjes af te blijven.

Vergeet die ellendige diëten maar, met eindeloos dagdromen over wat u niet mocht eten! Deze keer hoeft u geen honger te lijden en bent u vitaler dan ooit tevoren. Een heerlijke maaltijd! Onze shakes zijn gewoon erg lekker en al die verhalen over slappe poedermaaltijden die nergens naar smaken, zijn hier gewoon niet aan de orde. Herbalife shakes smaken fantastisch, ze zijn zacht & romig en nemen uw hongergevoel helemaal weg. 

Let op! Direct bestellen en inzicht in onze prijzen is, vanwege de Herbalife reglementen, alleen mogelijk na inloggen in onze webwinkel, vraag zonder enige verplichting uw persoonlijke login en paswoord aan KLIK HIER of sms wachtwoord naar 06 - 51796756

00. Haver Appelvezel Drank

00. Haver Appelvezel DrankHaver Appelvezel Drank is een heerlijke en gemakkelijke manier om dagelijks meer vezels binnen te krijgen. Het is een unieke mix van oplosbare en onoplosbare vezels. Haver Appelvezel Drank bevat zes vezelbronnen: appel, haver, mais, citrus, witlof en soja. Vezels spelen een belangrijke rol bij het gezond houden van het lichaam.
Elke portie bevat 5g vezel en 15 calorieën.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN
• Verhoog uw dagelijkse vezel inname met Haver Appelvezel Drank
• 5g vezels per portie
• 6 verschillende vezelbronnen
• Bevat zowel oplosbare als onoplosbare vezels
• 15kcal per portie

Start uw dag met Haver Appelvezel Drank – een makkelijke een heerlijke manier om uw dagelijkse vezelinname te verhogen.

GEBRUIK
Meng 1 maatlepel (7,1 g) met 150ml water of voeg een lepel toe aan uw favoriete shakemix en geniet


01. Formula 1 voedingsshake - 550gr

01. Formula 1 voedingsshake - 550grNieuw Formula 1 Frambozen en Blauwe Bessen smaak, zonder kunstmatige zoetstoffen!!

Formula 1 is een heerlijke, uitgebalanceerde gezonde maaltijd in een glas. Het is samengesteld met een uitstekende balans tussen macro- en microvoedingsstoffen. Van Formula 1 is wetenschappelijk bewezen dat het een effectieve manier is om gewicht te beheersen en te behouden indien gecombineerd met een gezonde, actieve levensstijl. Bevat minder dan 220 calorieën per shake voor het eenvoudig beheersen van de dagelijkse calorieconsumptie. Verkrijgbaar in 8 smaken: aardbeien, tropical fruit, vanille, chocolade, cappuccino, toffee appel kaneel, frambozen en blauwe bessen en cookies & cream. Bus 550g

Neem elke dag een Formula 1 shake als optie voor een gezonde maaltijd.
Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 250 ml halfvolle melk.
- Voor gewichtsbeheersing: vervang twee maaltijden per dag door een heerlijke shake en eet één voedzame maaltijd.
- Voor uitgebalanceerde voeding: Vervang één maaltijd per dag door een Formula 1 shake en eet twee voedzame maaltijden.
Dit product is bedoeld voor gebruik als onderdeel van een caloriebeperkt dieet met andere levensmiddelen, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging.02. Vezel en kruidentabletten - 180 tabletten

02. Vezel en kruidentabletten - 180 tablettenAls men producten voor gewichtsbeheersing gebruikt, is de kans groot dat het organisme te weinig vezels binnenkrijgt. De Vezels- en Kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om deze tekortkomingen te helpen compenseren en om de gewichtsbeheersing te helpen begeleiden. Dankzij deze aanvullende inbreng van vezels, wordt de spijsvertering verbeterd en worden de afvalstoffen sneller afgevoerd.


03. Formula 1 maaltijdreep - 7 repen

03. Formula 1 maaltijdreep - 7 repenHeerlijke Formule 1 maaltijdreep boordevol vezels en eiwitten. Super handig voor onderweg. Heerlijke chocoladesmaak, knapperig, lekker en stevig, lage glycemische index (weinig invloed op bloedsuiker) Slechts 207 calorieën per reep. Geschikt voor vegetariërs. Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist.04. Thermojestics kruidenthee - 100 gram

04. Thermojestics kruidenthee - 100 gram
Original

Een verfrissende kruidendrank waarin oude kruidenwijsheid en hypermoderne technologie hand in hand gaan. Deze caloriearme en opwekkende drank, op basis van vijf snelwerkende plantaardige stoffen, is een ideale manier om meer water te drinken. Het is ook een bruikbaar alternatief op de traditionele dranken zoals koffie en thee.


05. Thermojestics kruidenthee - 50 gram

05. Thermojestics kruidenthee - 50 gramEen verfrissende kruidendrank waarin oude kruidenwijsheid en hypermoderne technologie hand in hand gaan. Deze caloriearme en opwekkende drank, op basis van vijf snelwerkende plantaardige stoffen, is een ideale manier om meer water te drinken. Het is ook een bruikbaar alternatief op de traditionele dranken zoals koffie en thee, dankzij de vier verschillende smaken.07. Formula 2 multivitaminen - 90 tabletten

07. Formula 2 multivitaminen - 90 tablettenBevat 11 essentiële vitamines en 6 essentiële mineralen die uw lichaamsfuncties ondersteunen. Vitaminen-, mineralen- en kruidentabletten zijn een perfecte oplossing om uw lichaam het noodzakelijke 'onderhoud' te geven. Ze helpen de voedingsstoffen aan te vullen waar u zo'n behoefte aan heeft en creëren zo een solide basis voor een goede gezondheid. een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht van Formula 1 - Voedingsshake.


08. Proteïne repen - doos met 14 repen

08. Proteïne repen - doos met 14 repenSTOP! Zwicht niet voor die tussendoortjes vol calorieën. Wij hebben hoogwaardige repen in drie heerlijke smaken: vanille-amandel, chocolade-pinda en citroen. Deze repen zijn gemaakt van echte chocola maar hebben veel minder calorieën en vetten dan andere chocolade repen. De proteïnerepen van Herbalife® zijn een goede manier om de lekkere trek te stillen en ze zijn net zo lekker als ze eruit zien!09. Aloe drank Mango -  473 ml

09. Aloe drank Mango - 473 mlHerbal Aloë Drank is nu verkrijgbaar in de smaak mango, grote verpakking 473 ml is goed voor 31 porties en wordt gemaakt van het aloë verablad dat kalmerende eigenschappen heeft. Het is een verfrissende drank met aloë verasap en zonder toegevoegde suiker dat een verfrissend tropisch smaakje aan het water geeft.

Herbal Aloë Drank met mangosmaak wordt gemaakt volgens de strategie van Herbalife ‘Seed to Feed’
- ethische verwerking 
- gegarandeerde kwaliteit 
- traceerbaarheid

BELANGRIJKE VOORDELEN
- Bevat 40% Aloe Vera-sap gemaakt van het aloë verablad
- Zonder toegevoegde suikers en caloriearm 
- Toegevoegd aan water zorgt Herbal Aloësiroop voor een frisse smaak die ervoor kan zorgen dat u meer water gaat drinken waardoor u gemakkelijker de nodige 2 tot 2,5 liter water per dag kunt drinken.

WAAR HEEFT U HET VOOR NODIG? Als u uw gewicht wilt beheersen of als u een druk en actief leven leidt, kan het soms moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat uw lichaam dagelijks de benodigde 2 tot 2,5 liter water krijgt. Herbal Aloë Drank in de smaak mango is ideaal om op een evenwichtige manier een verfrissende en lekkere drank te maken, die uw waterconsumptie kan verhogen.

GEBRUIK Meng 3-4 dopjes (15-20 ml) met 120 ml water.


09. Aloe drank Original - 473ml

09. Aloe drank Original - 473mlEen verfrissende drank die u de kalmerende kruidenkwaliteiten van Aloë en kamille biedt. Gemengd met water, gebruik het in plaats van uw gewoonlijke frisdranken. Een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat u dagelijks genoeg water drinkt.De Aloë Vera plant bevat meer dan 75 stoffen met unieke eigenschappen die een gezonde spijsvertering bevorderen. Zo vaak te gebruiken als u maar wilt!


09. Aloe MAX - 473ml

09. Aloe MAX - 473mlHeeft alle eigenschappen van Aloe Kruidendrank. Herbalife Aloë Max bevat 98% van de Aloë Vera-gel. Door de hoge concentratie Aloë Vera-gel heeft Aloë Max een certificaat van de "International Aloë Science Council". Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen. Een groot verschil tussen Aloë kruidendrank en de Aloë Max is het verschil in Sucrose. Sucrose staat in de volksmond ook wel bekend als "tafelsuiker". Aloë Max heeft 0.225 - 0.3 gram sucrose per portie -> dit zijn ongeveer 1.2 Kcal per glas. 


10. Proteïne poeder - 240g

10. Proteïne poeder - 240gUw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om op kracht te blijven. Jammer genoeg bevatten tal van eiwitbronnen zoals vlees, kaas en noten ook veel ongewenst vet en veel calorieën. Formula 3 - Proteïne Poeder is een makkelijke, vetvrije manier om het eiwit uit uw voedsel aan te vullen, zodat u strak en fit blijft.


11. Formula 1 voedingsshake vanille zakjes - 7 x 26 gram

11. Formula 1 voedingsshake vanille zakjes - 7 x 26 gramHeerlijke maaltijdvervangende Herbalife Formula 1 voedingsshake. In 7 handige meeneemzakjes voor gebruik waar u wil. Stop één of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een sachet is eenvoudig te bereiden, bevat de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formula 1 uit een bus. Zo kunt u dus overal en wanneer u maar wilt goede keuzes maken voor uw welzijn. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formule 1 bus. 


12. Gourmet Tomatensoep - 21 porties

12. Gourmet Tomatensoep - 21 portiesSoep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieën geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariërs. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel proteïne als in gewone tomatensoep en is rijk aan proteïne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden. Doos met 21 porties.