Herbalife Lid worden?


Let op! Direct bestellen en inzicht in onze prijzen is, vanwege de Herbalife reglementen, alleen mogelijk na inloggen in onze webwinkel, vraag zonder enige verplichting uw persoonlijke login en paswoord aan KLIK HIER of sms wachtwoord naar 06 - 51796756

Herbalife lid wordenHerbalife Lid / VIP- klant worden

Herbalife Leden / VIP- klanten zijn tevreden klanten, die van de voordelen van het distributeurschap ( zakelijke mogelijkheid ) wensen te genieten omdat ze o.a. de voeding dagelijks en voor de rest van hun leven ( bij wijze van spreken ) willen gebruiken, als welzijnsprogramma. Dit na een periode van afslanken of aankomen, omdat men dan gemakkelijker op het gewicht blijft en men zich ook goed voelt in zijn vel. Of mensen, die het programma energie/vitaliteit volgen. Anderen gebruiken de Herbalife voeding dan weer enkel als een gezond, evenwichtig ontbijt. Veel sporters maken als VIP-Klant gebruik van het IBP.

Als Herbalife Lid / VIP-Klant, kunt u uw producten bij Herbalife bestellen als distributeur, vraag ons wat dit voor u kan betekenen. U krijgt ook het recht, niet de verplichting, om er een extra inkomen mee op te bouwen, indien gewenst. Dit zelfs in 90 landen, wereldwijd. Er zijn dus geen verplichtingen zoals: maandelijks te moeten bestellen, een minimum te moeten bestellen enz. 
U slaat dus twee vliegen in één klap. U kunt ook een Herbalife ledendag bezoeken om zo alle mogelijkheden te verkennen.

Als Herbalife lid, kunt u uw producten bij Herbalife Utrecht of Venray zelf bestellen, vraag mij wat dit voor u kan betekenen.

Het IBP bevat: 
1 Formule 1 voeding 

Het bevat ook een licentie. De licentie ( = geen contract ) geeft U het recht Uw producten te bestellen en een extra inkomen te verwerven. Daarlangs krijgt U nog de DVD Persoonlijke Voedingsoplossingen, literatuur over de kern producten, alsook aantrekkelijke literatuur ter informatie, aan zowel klanten als distributeurs, over de Herbalife® kernproducten en hoe deze een gezonde, actieve levensstijl kunnen ondersteunen.